YOLANTHE FHM’S MEEST SEXY VROUW

Weer hebben jullie haar verkozen en daarmee heeft deze brunette een unicum neergezet in de historie van FHM’s Meest Sexy Vrouw verkiezing: Yolanthe heeft een hattrick gescoord!  Na vorig jaar niet verkiesbaar geweest te zijn hebben jullie haar blijkbaar erg gemist want wat ging ze weer hard omhoog in de stemmen. Dus wij aankloppen. ‘Of ze het leuk zou vinden als...’ want ‘ze ging weer erg hard’.  Gelukkig maar. Voor jullie en voor ons zei ze zelf: ‘als al die mensen moeite hebben genomen om op je te stemmen dan vind ik niet dat ik kan zeggen “nou dat doe ik niet”Ik vind het iets om trots op te zijn, ik vind het echt een groot compliment.’En jongens, wat ons betreft staat ze nu het mooist op de foto van alle drie de keren, dus jullie hebben gewoon weer helemaal gelijk!

TOP DRIE NEDERLAND +  INTERNATIONAAL

Op nummer twee staat de spetterende beauty Doutzen Kroes. De bronzen plak gaat dit jaar met stip naar Jennifer Hoffman. In de internationale top vijftig leidt Megan fox de lijst aan, op de schone voet gevolgd door Adriana Lima en Olga Kurylenko.

Kijk snel op www.fhm100sexiest.nl voor de complete top vijftig nationaal en de top vijftig internationaal. Totaal maar liefst honderd van de mooiste vrouwen ter wereld. Dankjewel voor jullie massale stemmen. Zo weten wij ook weer wat jullie willen!

SEXY DEAL: 4x FHM VOOR 1 TIENTJE

En wat jullie willen zetten wij in FHM, kijk maar naar de supershoot met Yolanthe! Reden te meer dus om van deze superaanbieding gebruik te maken. Daarbij houden we van veel vrienden, dus kom er bij, bij de vriendenclub van FHM. Als je nu een abonnement neemt, krijg je 4 FHM’s voor 1 tientje in je brievenbus. Da’s een korting van ruim 50%. Best sexy toch, dus klik hier.

FOTO's!

VIDEO!

Delen maar!

Reacties